SUP-/KANO TOCHTEN

ONTDEK DE VUNTUS, LOOSDRECHTSE PLASSEN EN OMSTREKEN

Suppen in Loosdrecht!

GA EROP UIT EN GENIET...

De kanoroute op de Vuntus, en van de Loosdrechtse Plassen, laat je een zeer afwisselend landschap beleven met een wirwar van plassen, sloten, weilanden, rietvelden en moerasbossen.

De Loosdrechtse plassen, gelegen tussen de rivier de Vecht en de Utrechtse Heuvelrug, vormden in de oertijd een bijna ondoordringbaar moeras. Na duizenden jaren ophopen van plantenresten is veen ontstaan. Vanaf de vijftiende eeuw is dit veenpakket hier en daar uitgebaggerd om turf te winnen. Zo zijn de plassen ontstaan, afgewisseld met legakkers en polders.

De Loosdrechtse plassen zijn zeer in trek bij watersporters. Maar er zijn ook grote delen gereserveerd voor de natuur zoals in de Vuntus. Natuurmonumenten behoudt en beheert deze parel van de Loosdrechtse plassen. Met een kano kan je optimaal genieten van de weldadige rust en rijke hoeveelheid moerasplanten en vogels in dit gebied.

OPSTAP LOCATIE
SUP IN LOOSDRECHT

ROBBERSE EILAND
Oud-Loosdrechtsedijk 234
1231 NH Loosdrecht

MEER MOOIE ROUTES

In Loosdrecht en omstreken

Loosdrecht is voor veel mensen de favoriete locatie om te suppen! Als je er al een keer geweest bent dan begrijp je waarom. Loosdrecht is echt een schitterende locatie om te suppen. Er zijn verschillende plassen waar je op kan suppen en ze staan allemaal op de een of andere manier met elkaar in verbinding. De plassen worden van elkaar gescheiden daar eilandjes, wegen en rietkragen. Meer dan genoeg keuze voor een mooie sup locatie dus.

Bekijk ook deze websites…

supasup.nl
Loosdrechtsplassengebied.nl

 

 

CONTACT | RESERVEER

RESERVEER JE SUP

Voor reserveringen bij Sup in Loosdrecht kunt u bellen naar: T. 06-15 26 28 55 

Voor overige vragen kunt u mailen naar:
E. robberse-eiland@bqsolutions.nl  NIET VOOR RESERVERINGEN!!

 

SUP IN LOOSDRECHT
Oud-Loosdrechtsedijk 234
1231 NH LOOSDRECHT

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag 
09:00 t/m 22:00 uur

ONTDEK DIT PRACHTIGE GEBIED… DE VUNTUS

VOLG ONS OP INSTA

Parkeren bij Sup in Loosdrecht 
Beste suppers, wanneer u met de auto naar Sup in Loosdrecht komt kunt u, uw auto parkeren op de Oud-Loosdrechtsedijk of bij de Porseleinhaven.
Alvast bedankt voor uw begrip!

© All rights reserved SUP IN LOOSDRECHT – Proudly created and designed by ASSIST STUDIO